Social Icons

5 Ocak 2013 Cumartesi

Gta 4 Full Tek Link - Grand Theft Auto IV SKIDROW



Gta 4 Grand Theft Auto IV indirGta 4 Grand Theft Auto IV full indirGta 4 Grand Theft Auto IV tek link indirGta 4 Grand Theft Auto IV download

Grand Theft Auto 4 (IV) SKIDROW FULL INDIR 


Gta 3teki Liberty City'i herkes bilir.Gta 4 oyunu ise 2007'li yılların Liberity City'sinde geçmektedir.Bu yüzden Gta 4'te harita bir hayli büyük.Sokaklardaki arabalar ve insanlar daha fazla.Gta 4'te Liberity City dışında 5 bölüm daha yer almaktadır.GTA 4 Şehirlerin isimlerine geçecek olursak ilk şehirimizin adı Manhattan Algonquin, diğeri BrookLyn  Broker, bir diğeri Queens Dukes, bir başkası New Jersey Alderney, ve sonuncusu ise Bronx Bohan'dır.Gta 4 oyunundaki karakterimizin adı ise Niko Bellic'tir.Ne ilginç isim değilmi ? Biraz Gta 4 oyununun konusuna değinmemiz gerekirse, Niko bir önceki Gta serisinin bir önceki oyununda herşeyini kaybetmiştir.Bir gün kuzeni Roman onu arayarak Amerikaya gelmesini ister.İşte Arkadaşlar Gta 4 tam bu noktada başlıyor.

Gta 4 Oyununun Sistem Gereksinimleri: 

Öncelikle Gta 4 oyunu Windows Xp, 7 ve Vistada sorunsuz çalışmaktadır.İşlemciden söz etmek gerekirse intel core 2 quad 2,4 Ghz / AMD Phenom x3 2,1 Ghz yeterli olacaktır.Bunun dışında 1,5 Ram ve Nvidia Geforce 7900 / Ati Radeon X1900 256 mb bir ekran kartı ile oyunu rahatça oynuyabilirsiniz.

Gta 4 Oyununun Kurulumu:

Öncelikle oyun %100 çalışmaktadır.Kendi bilgisayarımda oynamaktayım.İndirdiğiniz dosya içinde 3 adet iso dosyası yer almaktadır."Deamon Tools" programını indirip, iso'ları bu programla açın ve oyunu kurun.Deamon Tools 1. iso yüklendikten sonra, 2ciyi daha sonra 3cü isoyu isteyecektir.3. iso dosyasından sonra "6. disk takınız" diye bir uyarı alacaksınız.Burda tekrar 1.ci iso dosyasını Deamon ile açın.Yükleme tamamlanacak.En son olarak crack işlemini gerçekleştirin.Crack dosyası 1ci iso( Dvd) de bulunmaktadır.Oyunu ilk açtığınızda sizden Social Club sitesine üye olmanız istenecek, burayı geçin direk Play tuşuna basıp oyuna başlayın...

Gta 4 indirme linkleri:

Rar şifresi: Okan-1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, selma74@outlook.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet incelenip ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.

Sample Text

 
metin2 hilesi Diyet Listesi Nasıl Kilo Alınır