Social Icons

5 Ocak 2013 Cumartesi

Wise Care 365 Pro v2.16 Build 167 Final Türkçe Full


Wise Care 365 Pro v2.16 Build 167 Final Türkçe Full

Wise Care 365 Pro v2.16 Build 167 Final Türkçe Full | 8.87 Mb


Wise Care 365 Pro, sistem en iyileme yazılımlarından biridir. Bilgisayarınız zamanla hantallaşır ve bakıma gerek duyar. Wise Care 365 Pro arama motoru ile sisteminizi tarar gereksiz dosyaları, reg dosyalarını siler yada onarır. 

PC'nizin performansını artırmak için iyi bir çözümdür. Wise Care 365 ile bilgisayarınız bir daha hiç yavaşlamayacak. Yazılımın en önemli özellikleri arasında kayıt defteri temizleme, disk temizleme, sistem optimize etme, gizliliğinizi koruma gibi işlevler bulunmaktadır.

Program Türkçe olmak üzere bir çok dilde destek verir. Kurulumdan sonra ilk açılışta dilediğiniz dili seçebilirsiniz.


 VE TEK LİNKİMİZ : http://turbobit.net/teqxuvxyi7zw.html

 RAR ŞİFRESİ : nevarsaonda.blogspot.com 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, selma74@outlook.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet incelenip ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.

Sample Text

 
metin2 hilesi Diyet Listesi Nasıl Kilo Alınır