Social Icons

10 Şubat 2013 Pazar

Taken 2 Türkçe Dublaj İzle



Sen, Taken 2 olur biliyorsun değil mi? Dört yıl önce oldu aynı şey Taken, ama farklı. (. Fakat aynı) Fransız sert şeyler Transporter 3 uzmanı Olivier Megaton yönettiği film, kalıplaşmış bir tembel festivali ve mal akıllıca yapılmış bir parça kötü, aynı zamanda aptalca - yani, bildiğimiz şeytan. Bu kez kaygısızca şiddet intikam filmi orijinal Paris gibi, kötü stubbled Arnavut gangsterler ile enfekte olan, İstanbul'da yer alır. Ve şimdi CIA intel pro Bryan Mills (Liam Neeson) ve eski eşi, çok alınan olsun Lenore (Famke Janssen) emekli oldu. Mucizevi bir şekilde, çift singularly rehin eğilimli kızı, Kim (Maggie Grace), esaret önler ve hatta öncelikle onu yakın sihirli iPhone kullanımı yoluyla layık bir kötü adam rakibi kanıtlıyor.
Bryan fuhuşa zorlamak Bryan kızı kaçırdığını oğlu sonra önceki filmde oğlunu öldürdü, çünkü arada, baş şeytan stubbled Arnavut mafya, Murad Hoca (Hırvat olan Rade Serbedzija), intikam almak istiyor. Şu kadarını söyleyebilirim ki, işler Murad için iyi gitmez. Kadar Zincirli ve becerileri onun çok özel set ile, onun eski bayan, Bryan ile birlikte kilitli, yine ücretsiz Wriggles. Sonra, onun eski tahlisiye yolda, dönüşümlü olarak, insanlar dışarı bok yendi insanların bok dışarı vuruyor, insanlar üzerinde bok çalışır ve insanlar bok growls. Yukarıdaki herhangi bir spoyler teşkil düşünüyor herkes Taken oeuvre fenomen aspirational aile bağı bir gooey çekirdek üzerine koydu buzlu gözlü filmleri bir çifti için seyirci değil. Bu filmlerde, irade sırf kuvvetiyle tarafından, stratejik kariyer planlama ve fiziksel eğitim oturumları onun artık 60 yaşındaki şasi uygun, Neeson kendini Harrison Ford gibi aksiyon kahramanı olma hedefi belirler. Ve bu o yapar: O, sağlam sağlam, verimli, opak, ve iyi bir siyah deri ceket giyer. Ta-da. O bir aksiyon kahramanı. Diye sürekli kenar-paniklemiş için telefon içine fısıltı yönlendirildiği takdirde bir giggle ihanet değil yönetir zaman (benim için bir kariyer ark bir atık gibi görünüyor, ama kim milyoner sanırım?) Yıldızı çalışmalarının apeksi burada Maggie Grace,'' Annen ve ben almış olacak. . Beni çok dikkatli dinleyin'' Oscar Wilde neredeyse Earnest Olmanın Önemi dediği gibi, bir kere alınacak bir talihsizlik olarak kabul edilebilir; alınması için iki kez dikkatsizlik gibi görünüyor.

taken 2 türkçe dublaj izle,taken 2 full izle,taken 2 hd izle,taken 2 türkçe dublaj hd izle,taken 2 720p izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, selma74@outlook.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet incelenip ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.

Sample Text

 
metin2 hilesi Diyet Listesi Nasıl Kilo Alınır